Gillar du att gå på teater och är senior är det riktigt smart att nyttja senior- och pensionärsrabatter. Då kan du gå på många tillställningar, men även resa billigt. Det ger ju också en möjlighet att åka utomlands och titta på teater och äta god mat.

Skaffa pensionärsrabatt

Det fina med pensionärsrabatter är att de är alldeles gratis. Det enda som du behöver göra är att gå in på Hej Senior, skriva upp dig och sedan får du härliga rabatter i mejlen. Det kostar ingenting och du behöver inte uppge ditt personnummer. Det som också är bra med just Hej Senior är att de bara arbetar med kända och säkra företag. Du behöver alltså inte vara orolig när du ska beställa en teater- eller flygbiljett via dem. Förutom nöje och resor, så kan du spara mycket pengar på prisvärda abonnemang, tidningsprenumerationer och när du ska handla online. Ett smart sätt att som pensionär spara tusenlappar om året. Gå in på Hej Senior och ta del av deras pensionärsrabatter och boka nästa resa med teaterbesök.

Teater och opera

Det är många seniorer och pensionärer som tycker om att gå på teater, opera och andra föreställningar. Ett problem är dock att det kan bli lite dyrt. Det är det fina med att vara senior, alltså ha passerat 55 år. Det finns så många rabatter att ta del av att du får råd att gå på både teaterföreställningar liksom litteraturkvällar till ett väldigt bra pris. Du sparar pengar på själva evenemangen, men också när du ska bo på hotell eller ta dig till staden där teatern spelas.

Resa

Med pensionärsrabatter kan du resa väldigt billigt. Om du är pensionär har du också möjligheten att resa under lågsäsong. Sanningen är ju den att dagens pensionärer faktiskt har väldigt bra ekonomi. De flesta är inte fattigpensionärer och många gillar att resa. Men med rabatter kan även du som inte har så mycket pengar över få råd att göra riktigt mycket. När du använder rabatter och erbjudanden för att resa bör du både kolla upp tåg, flyg och buss, samt hotell. Du kan skapa riktigt billiga resor för dig, din partner och ibland även för barn och barnbarn.

Gå på teater utomlands

Har du alltid drömt om att gå på en känd teaterscen i London eller New York? Eller sitta på en utomhusopera på en amfiteater i Italien? Med Hej Seniors rabatter kommer du lättare kunna komma iväg. Även om du inte kommer att förstå alla ord, så är det ändå en särskild upplevelse att få vara med om. Åka iväg till Arlanda, ta flyget till London, Berlin, Rom eller Kanarieöarna. Om du ska gå på teater eller opera utomlands är det väldigt smart att boka själva evenemangsbiljetterna i förväg. Så att du garanterat kommer få en plats på föreställningen. Du kan också se hur du kan använda pensionärsrabatter för att gå på vinprovning i Frankrike eller vandra i Alperna. Det finns så mycket roligt att göra både i Sverige och utomlands.